Om LubriQ

LubriQ er stiftet i 2010. Vi arbejder udelukkende med salg og montering af automatiske smøresystemer. Vi har det danske agentur for Groeneveld-BEKA Lubrication Systems, som er en stor tysk producent, der gennem de seneste mange år har været førende indenfor automatiske smøresystemer.

Det betyder, at når du vælger en installation fra os, får du altid en løsning, som er baseret på originale BEKA-produkter af høj kvalitet. Kombinationen af mange års erfaring og den løbende sparring og træning med en verdensledende virksomhed som BEKA betyder, at du altid er sikret det bedst mulige smøresystem og den nyeste teknologi.

Vi stræber efter at være din foretrukne samarbejdspartner indenfor branchen. Vi lever af tilfredse kunder og giver ikke op, før din opgave er løst tilfredsstillende.

Om LubriQ - servicebiler
?

Samarbejde, personligt ansvar og faglig kompetence

Vi lægger vi stor vægt på trivsel og godt humør, fordi vi tror på, at det danner grobund for at levere et godt resultat, hvad enten det er vores lagerekspedient, bogholder, montør eller salgskonsulent.

Samarbejde, personligt ansvar, faglig kompetence, fleksibilitet og at overholde aftaler betyder meget for os. Som kunde skal du aldrig være i tvivl om, at du er havnet hos et hold af eksperter, som du kan stole på, og som står klar til at hjælpe dig.

Der er højt til loftet i LubriQ og alle trækker på samme hammel. Vi arbejder som et team, hvor alle hjælper alle på tværs af organisationen.

Sådan foregår det

Det er vores målsætning, at du fra start til slut føler dig tryg og godt behandlet. Et typisk projekt starter med, at vi hjælper dig med at lave en behovsafdækning, så vi sammen får styr på, hvad du har brug for og hvilket økonomisk råderum, du ønsker at arbejde i. Herefter udarbejder vi et tilbud, du takker ja og bliver kontaktet af vores servicechef, som planlægger og følger op.

Du får besøg af vores egne montører til den aftalte tid, som installerer og sikrer, at alt er præcis, som det skal være. Vi følger dit projekt helt til dørs, løser eventuelle udfordringer på vejen og er med dig, til alting kører.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi stræber efter at være din foretrukne samarbejdspartner – også på den lange bane. Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Og får du brug for reservedele, har vi et omfattende reservedelslager, så du kan have dine reservedele allerede dagen efter. Se vores reservedelskatalog med de oftest anvendte reservedele, og kontakt os, hvis du har brug for assistance.

LubriQ kan hjælpe dig uanset hvor i landet du holder til. Vores hovedkontor ligger i Silkeborg, mens vores dygtige montører er bosat rundt i hele landet, så vi altid er så tæt på dig som muligt. Vi kører i hele Danmark og løser hver dag store og små opgaver for vores kunder.

Derfor er LubriQ din foretrukne samarbejdspartner indenfor smøresystemer

Du skal være tilfreds med dit nye smøresystem. Det er det vigtigste for os.

MED LUBRIQ FÅR DU BLANDT ANDET:

  • Et hold af eksperter – vi arbejder udelukkende med smøresystemer og ved, hvad vi taler om ned til mindste detalje
  • Et produkt der virker – BEKA er en af verdens ledende leverandører indenfor centralsmøring og udvikler konstant på systemet, så du altid er sikret den bedste løsning
  • Altid besøg LubriQs egne montører – det er både din og vores garanti for, at du får et system, som virker fra dag ét og er monteret efter bogen
  • Mulighed for at skræddersy det system, som passer dig – vi sikrer, at hvert eneste smørested på lige præcis din maskine bliver smurt med den rette mængde fedt eller olie hver gang.

Vi er eksperter indenfor smøresystemer; på tværs af brancher har vi et indgående kendskab til automatiske smøresystemer, så du er sikret, at dit system bliver smurt korrekt og regelmæssigt.

Støttebanner