Landbrug

Du har behov for høj driftssikkerhed af dine landbrugsmaskiner – særligt under den travle høsttid, men også i en travl hverdag, hvor du hverken har tid eller lyst til at spilde energi på unødvendig vedligeholdelse.

Driftssikkerhed er mange ting; vi kan hjælpe dig med, at sikre den rigtige smøring, mens maskinerne kører. Du slipper altså for at bruge din tid på manuelt at smøre alle smørepunkterne, og dine maskiner skal ikke holde stille et sekund for at sikre korrekt smøring. Det er effektivt.

DET TEKNISKE OMKRING CENTRALSMØRING TIL LANDBRUGSMASKINER
Vælg et hydraulisk drevet centralsmøreanlæg hvor du ikke har en elektrisk forbindelse. Det kan fx være relevant i gyllevogne og pressere med et sort antal smørepunkter, som har brug for tilførsel af fedt under drift. Hos LubriQ tilbyder vi en bred vifte af forskellige hydrauliske pumper fx enkelt- eller dobbeltvirkende stempelpumper og pumper med hydraulisk motor. Du kan også vælge mellem forskellige reservoir- eller patronsystemer, ligesom du kan få systemer til både olie og fedt.

Vælg effektive kædesmøresystemer hvor smøring på kæderne leveres støt i meget små mængder, ved fx at oliebørster påfører smøremidlet på kæderne. Denne fremgangsmåde er med til at sikre, at du bruger præcis den mængde smøremiddel, der er behov for, uden at det drypper ned på jorden. Vi kan tilpasse kædesmøresystemerne, så de passer til lige præcis din landbrugsmaskine både med antal pensler, spray dyser og individuel dosering.

>>> Læs mere i brochuren om landbrugsmaskiner

Kontakt os til en uforpligtende snak om hvordan vi sikrer den bedst mulige smøring til dine landbrugsmaskiner.

Landbrug