Centralsmøring

Centralsmøring er et system til smøring af alle bevægelige dele, lejer og led på dine maskiner, så du slipper for at gennemgå alle smøresteder selv. 

Centralsmøring er din garanti for, at alle smøresteder bliver smurt i rette tid, med den rette mængde – også de steder, som ellers kan være svære at komme til. Derudover har centralsmøring den fordel, at de enkelte led bliver smurt under drift, så du både er sikret en ligelig fordeling og undgår unødvendige driftstop, mens din maskine smøres.

Med et centralsmøringssystem kan du individuelt dosere dit smøremiddel præcist helt ned i kubikmillimeter – med andre ord er du garanteret den helt rette dosis hver gang og uden spild.

Centralsmøring kan foregå automatisk eller manuelt med flere smørepunkter eller som enkeltpunktssmøring.

FORDELENE VED
CENTRALSMØRING

• Færre reparationsudgifter
• Smøring under drift
• Uafhængig af tid og sted
• Længere levetid
• Bedre gensalgsværdi
• Højere effektivitet
• Korrekt forbrug af fedt
• Miljøvenligt

?

Eksempel på montering af et LubriQ smøresystem

Fra manuel til automatisk centralsmøring

Med centralstyring sætter du din smøring i system. Men hvad er forskellen egentlig på manuel og automatisk centralsmøring? Og gør det overhovedet en forskel for din forretning?

Du ved, at det er vigtigt, at dine maskiner bliver smurt i ny og næ. Om du arbejder med landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, industrimaskinparker eller noget helt fjerde; dine maskiner kører kun optimalt, hvis alle bevægelige dele er smurte.

FRA MANUEL SMØRING TIL CENTRALSMØRING
Når en maskine kræver smøring flere forskellige steder, anbefaler vi at samle flest mulige smøresteder ét sted via én eller flere fordelerblokke; så skal du kun tilføre smøremidlet ét sted. Du holder stadig selv styr på, hvornår du skal smøre, men du skal kun gøre det én gang og ét sted. Men det må kunne gøres endnu nemmere, ikke?

AUTOMATISK CENTRALSMØRING ER SVARET
Du har nu fået det hele samlet på ét sted, og mangler blot at tilføje den helt rigtige pumpe, for at hele systemet bliver smurt automatisk.

Det betyder, at du ikke længere selv skal huske at gå hen og hælde smørelse på det enkelte smørested; systemet kører helt automatisk og sikrer, at alle bevægelige dele får præcis den mængde smørelse, de har brug for.

Når LubriQ installerer et automatisk centralsmøringssystem, får du et overvågningssystem med i pakken. Det betyder, at du får en alarm, hvis bare ét af smørestederne ikke vil modtage smøremidlet (du kan endda tilvælge at modtage denne alarm elektronisk).

SMØR MENS MASKINEN KØRER
LubriQs automatiske centralsmøresystemer er sat op til at smøre under drift. Du slipper altså for dyre driftstop og spildtid, samtidig med at du sikrer, at dine maskiner holder længere, fordi alle bevægelige dele altid er velholdt ift. smørelse.

For os er det sund fornuft. Og derfor arbejder vi med automatiske centralsmøringssystemer til en bred vifte af brancher; vi har styr på vores produkt og sammen kan vi helt sikkert finde og installere et centralsmøringssystem, som kan gøre din hverdag lidt nemmere. Uanset om du har brug for en standardløsning, eller vi skal skræddersy dit set-up fra bunden, er du i gode hænder.

Kontakt os for en uforpligtende snak og lad os sammen finde den løsning, som passer til din maskine.

Hvad koster et centralsmøresystem?

Du skal have den løsning og det system, som passer til dine maskiner og den måde, du arbejder på. Derfor kan du ikke få en præcis pris her på siden, men du er meget velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, for at få afdækket dine behov og ønsker – og få en pris på det system, som matcher dine behov. 

Vi kan levere fuldautomatiske centralsmøresystemer fra 5.000 kr. + montering og manuelle smøresystemer med fordelerblok fra 1.000 kr. + montering.

Kontakt vores salgsafdeling for at få afdækket dine ønsker og behov.